Αρχική Σελίδα » ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ

Πρότυπο οινοτουριστικής μονάδας στην Ελλάδα, το ξενοδοχείο-οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2008, με τη φιλοδοξία να συνδυάσει τον κόσμο του οίνου με την τέχνη και τη ζεστή φιλοξενία σ’ ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον.

Τα 15 δωμάτια του ξενοδοχείου, με θέα στο οινοποιείο ή στο μετσοβίτικο τοπίο, διακρίνονται σε κόκκινα και λευκά, όπως και τα κρασιά μας, και είναι εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Ποτήρια γεμάτα κρασί, έργα τέχνης που κοσμούν όλους τους χώρους, αρώματα μούστου, τζάκια αναμμένα και πρόσωπα χαμογελαστά συνθέτουν την ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας. Η διακριτική πολυτέλεια και η σύγχρονη αισθητική χαρακτηρίζουν τους φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ στοιχεία τοπικής παράδοσης αφομοιώνονται σ’ έναν αέρα μεσογειακής κομψότητας. 

Η επίσκεψη στα κελάρια του οινοποιείου, με τη συμβολή ποικίλων εικαστικών παρεμβάσεων και οπτικοακουστικών μέσων, προσφέρει μια ατμοσφαιρική περιήγηση στον γοητευτικό κόσμο του κρασιού, στην ιστορία του οινοποιείου και στη διαδικασία της οινοπαραγωγής. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με γευστικές δοκιμές των κρασιών – αλλά και με ανεξάντλητες ευκαιρίες για βόλτες στα αμπέλια, στο δάσος ή στα γύρω βουνά, για γνωριμία με την πλούσια παράδοση και τα αξιοθέατα του Μετσόβου, και για πολλές ακόμα εξορμήσεις και κοντινές εκδρομές.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου μας

Press Photos Διαβάστε το Blog μας Επισκευτείτε το Ξενοδοχείο μας
MySQL: 0.0005 s, 0 request(s), PHP: 0.0360 s, total: 0.0365 s, document retrieved from cache.