Αρχική Σελίδα » ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ » ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ

Κατώγι Αβέρωφ Λευκός



Κατώγι Αβέρωφ Λευκός
 
Συνοδεύει
Ζυμαρικά με λευκές σάλτσες, θαλασσινά, πουλερικά, όπως κοτόπουλο και γαλοπούλα, αλλά και λιπαρά ψάρια.
Χαρακτηριστικά
Χρώμα ελαφρύ χρυσόχρουν, αρώματα φρούτων και λουλουδιών με γεύση αρμονική ισορροπημένη και ικανοποιητική επίγευση.
Οινοποίηση
Προζυμωτική εκχύλιση σε χαμηλή θερμοκρασία για παραλαβή των αρωματικών συστατικών του φλοιού. Ακολουθεί πίεση του σταφυλοπολτού, αυστηρή απολάσπωση και αργή ζύμωση σε θερμοκρασίες έως 17° C.
Λοιπά Χαρακτηριστικά
ΠοικιλίεςΡοδίτης, Chardonnay
ΠεριοχήΠελοπόννησος
ΤρύγοςΤέλη Αυγούστου - Αρχές Σεπτέμβρη
Στοιχεία Ταυτότητας
  • Ταιριάζει με λευκά κρέατα, κοτόπουλο, χοιρινό
  • Ελαφριά επιλογή χωρίς βαρέλι με λιπαρότητα από το Chardonnay
  • Δεν προδίδει τους καταναλωτές του
  • Πρόταση για δεξιώσεις και μεγάλα τραπέζια
Κατώγι Αβέρωφ Λευκός

Press Photos Διαβάστε το Blog μας Επισκευτείτε το Ξενοδοχείο μας
MySQL: 0.0005 s, 0 request(s), PHP: 0.0408 s, total: 0.0413 s, document retrieved from cache.