Γαλλική κρεμμυδόσουπα
Ξέρω τι σκέφτεστε! Σούπα μέσα στην Άνοιξη; Ναι. Βλέπετε είμαι απο αυτούς που τρελαίνονται και για παγωτό μέσα στον χειμώνα. Κάποιες γεύσεις, απλώς είναι τόσο νόστιμες που δεν μπορείς να περιμένεις να έρθει ο καιρός να τις απολαύσεις, τις θες εδώ και τώρα! Ιδίως αν δεν έχουν εποχιακά υλικά που δεσμεύουν την συνταγή. περισσότερα
Κατώγι Αβέρωφ Λευκός Μαλαγουζιά Στροφιλιά Λευκή 
δοκιμάστε
το με...
Πατάτες εξ' Ανατολής
Κάποιες στιγμές όλοι μας βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιδέα, μια σκέψη ή μια πράξη, που μας έρχεται από το "πουθενά". Κάποιο υλικό που έχουμε σε ντουλάπι ή στο ψυγείο μας "φωνάζει" με το τρόπο του: είναι ώρα να με αξιοποιήσεις! Και πολλά αρχίζουν να δονούνται μέσα στο πονεμένο μας μυαλό. περισσότερα
Κατώγι Αβέρωφ Λευκός Μαλαγουζιά Στροφιλιά Λευκή 
δοκιμάστε
το με...
Πέρκα curry
Μαγείρεψα φιλέτο πέρκας, γιατί ήθελα κάτι που να φτιάχνεται γρήγορα.. Επειδή δε, αυτά τα ψαρικά γενικώς φαίνονται άνοστα, πρέπει οπωσδήποτε να τα κάνεις με κάποιον τρόπο να φαίνονται και να μυρίζουν "συναρπαστικά". Και συναρπαστικό ένα πιάτο γίνεται (κατά την άποψη μου πάντα) μόνον με τα κατάλληλα μπαχαρικά. περισσότερα
Κτήμα Αβέρωφ Traminer Κατώγι Αβέρωφ Ροζέ Στροφιλιά Λευκή 
δοκιμάστε
το με...
Πετεινάρι κοκκινιστό
Τούτο το φαγητό, είναι πολύ παραδοσιακό τουλάχιστον στα δικά μας "καταυλακιώτικα" εδάφη. Γίνεται με μακαρόνια χοντρά την μέρα της Πρωτοχρονιάς και μπόλικο κεφαλοτύρι από πάνω. Όμως εγώ επειδή έτσι τον είχα ήδη φτιάξει την Πρωτοχρονιά, το πρόσφατο πεσκέσι που μου ήρθε από το πεθεροχώρι, το έκανα κάπως διαφορετικά. περισσότερα
Rossiu di Munte Syrah-Traminer Κατώγι Αβέρωφ Ερυθρός 
δοκιμάστε
το με...
Σπιτικό σουβλάκι
Θα αναρωτιέστε λοιπόν, γιατί σας προτείνω σπιτικό σουβλάκι. Η απάντηση είναι απλή: γιατί τέτοιο σουβλάκι δεν έχετε φάει ποτε! Καταρχάς το κρέας λιώνει στο στόμα και έχει μια τόσο βαθιά νοστιμιά, που δύσκολα τη βρίσκει κανείς. Κατά δεύτερον, γιατί η πίτα που χρησιμοποιείται είναι τοτρίγια και όχι η κλασική, οπότε το... περισσότερα
Κατώγι Αβέρωφ Ερυθρός 
δοκιμάστε
το με...
Σοκολατένιες Τρούφες με Κρασί
Αυτά τα σοκολατένια τρουφάκια είναι για ενήλικες! Γιατί περιέχουν κρασί και το οποίο το καταλαβαίνεις, αφού τελειώσεις τη μπουκιά σου! Ήθελα να πειραματιστώ με ένα κόκκινο κρασί που μου είχαν στείλει από το Κατώγι-Στροφιλιά και μάλιστα να μην είναι γλυκό κρασί. Το πείραμα πέτυχε και μάλιστα δοκίμασαν... περισσότερα
Rossiu di Munte Syrah-Traminer 
δοκιμάστε
το με...
Ριζότο με ραντίσιο
Ο Φεβρουάριος πάντα μου φάνταζε άχαρος μήνας. Στην καρδιά του χειμώνα και δεν έλεγε να τελειώσει με έκανε να αδημονώ για την άνοιξη. στον μήνα του έρωτα λοιπόν αποφάσισα να κάνω πιο σπέσιαλ τα καθημερινά τραπέζια μας με τον γουινη. Έφτιαξα λοιπόν ένα ιδιαίτερο ριζότο (ναι ξέρω πάλι αλλά τι καλύτερο για ένα δείπνο?) το οποίο το προτείνω... περισσότερα
Rossiu di Munte Βλάχικο Αγιωργίτικο 
δοκιμάστε
το με...
Press Photos Διαβάστε το Blog μας Επισκευτείτε το Ξενοδοχείο μας
MySQL: 0.0005 s, 0 request(s), PHP: 0.0568 s, total: 0.0573 s, document retrieved from cache.